Advertisement

Φωτια Ζηρια - Αχαΐα: Στο πρώτο φως της ... καταστροφής- Ολονύχτια μάχη ... - Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο.

Φωτια Ζηρια - Αχαΐα: Στο πρώτο φως της ... καταστροφής- Ολονύχτια μάχη ... - Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο.. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο.

Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ...
Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ... from patrasisyou.gr
Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Η πυρκαγιά που είναι σε. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από τη ζήρια, ωστόσο, πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους ανέμους που πνέουν στην. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Η πυρκαγιά που είναι σε. Το λιμενικό μετέφερε κατοίκους στον λόγγο και ενοίκους ξενοδοχείου. Η φωτιά ξέσπασε πάλι στο σημείο που είχε ξεσπάσει από αμέλεια και την περασμένη εβδομάδα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Η πυρκαγιά που είναι σε. Η φωτιά ξέσπασε πάλι στο σημείο που είχε ξεσπάσει από αμέλεια και την περασμένη εβδομάδα. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς:

Αχαΐα: Στο πρώτο φως της ... καταστροφής- Ολονύχτια μάχη ...
Αχαΐα: Στο πρώτο φως της ... καταστροφής- Ολονύχτια μάχη ... from www.kontraseolous.gr
Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Το λιμενικό μετέφερε κατοίκους στον λόγγο και ενοίκους ξενοδοχείου. Η φωτιά ξέσπασε πάλι στο σημείο που είχε ξεσπάσει από αμέλεια και την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Η φωτιά ξέσπασε πάλι στο σημείο που είχε ξεσπάσει από αμέλεια και την περασμένη εβδομάδα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Το λιμενικό μετέφερε κατοίκους στον λόγγο και ενοίκους ξενοδοχείου. Eκκένωση του χωριού ζήρια αχαΐας. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση άγιος νικόλαος υπάρχει.

Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ...
Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ... from patrasisyou.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Η πυρκαγιά που είναι σε. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας.

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας.

Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση άγιος νικόλαος υπάρχει. Δόθηκε εντολή εκκένωσης για λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και άνω ζήρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από τη ζήρια, ωστόσο, πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους ανέμους που πνέουν στην. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Posting Komentar

0 Komentar